Langs de lijn

*****Charmante chicklit – Daniela Koeleman Biblion

*****Een heerlijke Hollandse feelgood, die absoluut de aandacht verdient!!! – The Bookbabe

*****Liefde, verdriet, rouw, humor. Levensecht omschreven op alle punten – Boekbabbels

*****Wat een heerlijk boek, ook als je niet van voetbal houdt! – Breg Blogt

*****Heerlijk boek dat je in één keer uit zult lezen – CRG50 via Bol

Langs de lijn  is een fijn wegleesboek voor liefhebbers van Jill Mansell en films als Alles is Liefde. Over liefde, verlies, voetbalmoeders en voetbalhaters. Verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek (geweldig voorgelezen door Donna Vrijhoff!).

Feelgood Roman Langs de lijn van Karin de Graaff
Langs de lijn- Karin de Graaff

Waar gaat Langs de lijn over?
Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.

Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Heerlijke feelgood over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten. Tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje. 320 Pagina’s lekker wegdromen bij schijnbewegingen en romantiek rondom de groene velden. Ook geschikt voor voetbalhaters!

Nog meer reacties op Langs de lijn kun je hier lezen!