Ha

…daar is ze weer.

Tsja… dat heb je soms. Gewoon geen inspiratie of juist te druk of teveel aan je hoofd om iets op het blog te gooien.

Inmiddels is alles hier weer redelijk normaal aan het worden. De kamers van de jongens schieten op. Ik heb verf onder mijn nagels zitten. En de katjes groeien ook. Ze verkennen de wereld buiten het nest en ik hou intussen de hond zeer goed in de gaten.

Hier nog even een foto van het grut bij de mama, die het heel erg goed doet. Zo rustig als zij een kibbelend stel uit elkaar haalt. En zo makkelijk als zij even een rondje om doet terwijl de kittens liggen te slapen. Om daarna weer terug te keren onder het slaken van allerlei soorten mauwtjes die ik poezen normaal niet hoor slaken. Ze blijkt over een heel arsenaal aan prr-tjes en lieve mauwtjes te beschikken. Alles om haar kindjes bij elkaar te roepen of op hun gemak te stellen.

(foto ontbreekt helaas…)
Zoals jullie zien, liggen ze nog steeds in de bench. Een uitkomst in een huishouden met katjes en een grote hond! Dat handdoekje in de hoek is bedoeld als zacht dekentje om op te liggen. Maarja, met al die wriemelende lijfjes wil dat nog weleens opgepropt aan de kant belanden…

Dit delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *