Oost

Erg leuk was het interview dat we gisteren bij Gerson Veenstra hadden. Toch grappig hoe hetzelfde onderwerp steeds weer anders bekeken wordt. Via de site van RTV Oost kun je het programma Het Overijssels Hart terug luisteren. Of Gerson na het lezen van ons boek ooit nog aan kinderen zal beginnen valt te betwijfelen.
Maar je krijgt er zoveel voor terug.
In de gietende regen op een kinderrommelmarkt staan bijvoorbeeld. Voordeel is wel dat je huis bij thuiskomst vele knuffels, puzzels en autootjes lichter is. De kids zijn bovendien blij met hun spaarpot die weer wat zwaarder aanvoelt. Terwijl de munten geteld worden dwalen hun gedachten af naar de speelgoedwinkel…

comment van Sjeel:
17 augustus 2007>>Tijdens mijn allereerste werkdag heb ik naar jullie op de radio geluisterd. Een collega die precies op het moment de deur inkwam toen jullie op de radio waren heb ik vriendelijk gevraagd om later weer terug te komen. Ze kon de humor er wel van inzien. Zeker toen ik later uitgebreid vertelde van je boek. Ook heb ik haar naar deze website verwezen. Dus wie weet krijgen jullie nog een bestelling.
Het interview was leuk! Inderdaad weer heel anders maar dat is juist zo leuk. Iedereen belicht zo’n boek op zijn eigen manier. Ik word ook wel nieuwsgierig naar jullie volgende boek. Zeker zoals ik hoorde rijdens het intervieuw hoeveel er nog kunnen volgen. Oma Karin en Opa Maarten………gelukkig is het nog héééél ver weg. Alhoewel de afgelopen 10 jaren zijn ook omgevlogen!

Dit delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *