Tabula rasa

Een nieuw jaar, een onbeschreven blad. Buiten kun je ook heel goed schrijven op dit moment. Overal alleen maar witte blaadjes in ieder weiland en langs de wegen. Vroeger waren die winters echt zo wit niet, hoor! (sprak oma) Maar dat kan ook komen doordat ik destijds dichter bij de zee woonde…

Onbeschreven virtuele blaadjes heb ik de afgelopen maanden ook hier achter gelaten. Het is niet anders. Ik was of te druk met andere dingen vol te schrijven of had gewoonweg geen zin. En dit moet natuurlijk geen moeten worden!

Maar nu wil ik iedere toevallige voorbijganger graag alle goeds en een fijn nieuwjaar toewensen!

Voor mij kon 2010 bij voorbaat al niet stuk: in februari komt deel 1 van de serie over Luuk&Bo bij Uitgeverij Kluitman uit en in mei verschijnt deel 2. Aan deel 3 werk ik nog. Op zich zijn de grote lijnen al klaar, maar waren het iets teveel woorden. Weinig tabula rasa daar…

Dit delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *