Uitgelezen

Er stond nog meer op Een lang weekend! Onder de tab Uitgelezen was dit te vinden:

En wat vindt men er dan van, van dat lange weekend?

‘… leest als een sneltrein!’

‘…wat een hoop gedoe! Wel ben ik heel blij dat ik het boek gelezen heb! Want wat ben ik zelf eigenlijk leuk! Dus dat ik de komende tijd zingend en neuriënd door het leven ga, heb ik dan wel weer aan Een lang weekend! te danken!’

‘Vraag: hebben jullie al gemerkt dat het aantal geboortes in jullie omgeving aanzienlijk is teruggelopen?’

‘Het boek heb ik in één dag uitgelezen, wanneer komt het vervolg?’

‘Of we nog kinderen willen is nu een stuk onzekerder geworden…’

‘Wat heb ik zelf toch een leuke man! Hij stuurt die geile sms-jes gewoon naar mij!’

‘Ik wilde je even laten weten dat ik enorm genoten heb van het boek! Wat een herkenbaarheid! Mijn collega heeft het inmiddels ook gelezen en ook erg gelachen! Kortom: we gaan ons best doen met de verkoop!’

Boek uit? En wil je ons graag laten weten wat je ervan vindt? Doe dat dan hier!

In de media: (geen idee of alle links nog doorlopen in 2018)

Bij de Nederlandse Bibliotheken Dienst -Biblion- is ons boek gerecenseerd door Sophia van Poppel.  ‘Voor jonge mensen met of zonder kinderen een geanimeerd verhaal.’ Lees zelf de hele recensie!

‘Is het dan echt zo erg? Als ik heel eerlijk ben: ja.’ Op KRO’s site Opvoeden doe je zo kun je artikelen op het gebied van opvoeding lezen. Ook is er een themakanaal met allerlei filmpjes te bekijken. Journalist en moeder Kalien Blonden heeft ons boek gelezen en het helemaal begrepen! Haar treffende recensie staat bij de knop ‘Boeken’ onder het kopje ‘Vrije tijd’ en is hier te lezen…!

‘Een kruising van Kluun en Brigitte Kaandorp!’ Roel Pot was kort en krachtig in zijn oordeel. Het gesprek dat Karin dinsdag 4 september met hem had, bleek iets uitvoeriger. Was het de invloed van de traag voorbij varende schepen over de Maas? De nieuwe studio van RTV Rijnmond bood er prachtig zicht op. Terugluisteren kan over een tijdje via deze site als onze technische man terug is van zijn huwelijksreis…!

‘Ik geloof dat ik voorlopig niet aan kinderen toe ben,’ merkte Gerson Veenstra van het RTV Oost programma Het Overijssels Hart op toen we zijn studio binnenliepen. Of we hem nog van het tegendeel hebben weten te overtuigen? Luister zelf naar het leuke interview van woensdag 15 augustus! (begint om 34:57)

‘Het leuke van het boek is wel dat het geschreven is vanuit het gezichtspunt van alle volwassenen. Je bent getuige van hun belevingen en hun gedachten. En vooral dat laatste is heel herkenbaar, want zeg nu eerlijk, kritisch op de ander zijn we vaak allemaal. ‘ Lees véél meer op www.weblog-kidsenzo.nl !

‘Karin de Graaff en Maarten Metz schreven een roman die gebaseerd is op hun weekendjes naar Vlieland met goede vrienden. Die weekendjes werden uitputtende exercities toen de kinderen kwamen.’ Op 14 juli sprak Karin met Bart Kranenbarg in het radio 2 programma Cappuccino over het boek. Het werd uitgezonden vanaf het eilandje Geitekaai in de Loosdrechtse Plassen.

‘Lekker met het hele gezin een weekendje weg. Heerlijk ontspannen, lekker samen zonder de stress van alle dag? Vergeet het maar. Alle papa’s en mama’s hebben het waarschijnlijk wel eens meegemaakt…een uitje met vrienden en de kids erbij gaat lang niet altijd over rozen. ‘ www.thekidsdaily.nlLees hier meer!

‘Misschien bent u een van die onfortuinlijke Nederlanders die deze Nieuwsshow vanaf een zompige, natgeregende camping beluistert.’ TROS nieuwsshow van 7 juli 2007. Op deze site kun je de uitzending nog terug luisteren in het archief. Zelf doen we ons best voor een linkje naar het interview zelf, maar omdat we niet zo technisch zijn, geldt dan: Even geduld!!

5 juli 2007: Karin is bij Omrop Fryslân in het programma Omnium met René Koster in gesprek over het boek.

Op www.kinderinfo.nl : ‘Een schepje spanning, een dosis humor en een portie ‘mee(be-)leven’: de perfecte ingrediënten!’  Lees hier meer…

‘Feest der herkenning in Een lang weekend!’ Sallands Dagblad. Lees hier meer…

Dit delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *