Info

En onder de tab Info was op Een lang weekend! dit te lezen:
Karin de Graaff en Maarten Metz gaan regelmatig een paar dagen naar het strand. ‘Dat deden we al voordat we kinderen hadden en wilden we graag zo blijven doen. Maar, we moeten het toegeven: het valt niet altijd mee…’

Vele vakanties met vrienden met baby’s, dreumessen, peuters en kleuters later zijn de heftigste emoties wat verdwenen. Om toch de indrukwekkende herinnering aan tropenjaren van permanente hoofdpijn, vermoeidheid en futloosheid voor het nageslacht vast te leggen schreven ze er een boek over. Het samen schrijven aan ‘Een lang weekend’ heeft de kiem gelegd voor dit weblog.

Maarten is in het dagelijks leven het liefst uitgever en anders wel vormgever van boeken. Daarnaast is hij druk met advertenties, folders, huisstijlen en wat er nog meer bij grafisch vormgeven komt kijken.

Karin wilde als klein meisje al kinderboekenschrijfster worden. Dat is gelukt! Bij Uitgeverij Kluitman zijn inmiddels drie delen in de serie Luuk en Bo gepubliceerd; 3,2,1 de ruimte in…! Het verdwaalde bultenbeest en Schat in de Diepte. Deze Avi leesboeken zijn fantasie- en humorvol geïllustreerd door Saskia Halfmouw. Verder is Karin haar leven lang al tekstschrijver, maar sinds begin 2008 officieel. Zoekt u een tekstbureau onder de rook van Zwolle? Karin de Graaff Teksten!

Dit delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *